Over ons

Welkom bij Nhi Nails: Waar Passie en Perfectie Samenkomen

Bij Nhi Nails draait alles om meer dan alleen nagelverzorging; het gaat om een verhaal van toewijding, expertise en inclusiviteit. Onze reis begon met een passie voor het creëren van prachtige nagels die zowel sterk als stijlvol zijn. Met jarenlange ervaring in de nagelindustrie hebben we de kennis en vaardigheden opgebouwd om onze klanten niets minder dan topkwaliteit te bieden.

We geloven dat persoonlijke expressie geen grenzen kent. Daarom verwelkomen we iedereen bij Nhi Nails, ongeacht geslacht, identiteit of achtergrond. Onze studio is een veilige en gastvrije ruimte waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen terwijl ze zichzelf laten verwennen.

Onze getalenteerde nageltechnici zijn niet alleen vakmensen, maar ook kunstenaars die de nieuwste trends en technieken omarmen. Of je nu kiest voor de verfijning van Solar Nails, de duurzaamheid van Biab Nails, of de creatieve vrijheid van gellak designs, we garanderen onberispelijke resultaten die je met trots kunt dragen.

Bij Nhi Nails draait het niet alleen om nagels; het gaat om de glimlach op je gezicht als je de deur uitloopt, vol zelfvertrouwen en tevredenheid. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis, om deel te worden van de Nhi Nails-familie en je nagels te laten schitteren als nooit tevoren.

Welkom bij Nhi Nails, waar passie en perfectie samenkomen voor een nagelervaring die je niet snel zult vergeten.

Unlock Your Inner Beauty with Nhi Nails Amsterdam!

Onze klanten aan het woord:

Co Schemmekes

Heb daar drie klanten na toe gebracht na afloop waren ze super blij en tevreden heel vriendelijke personeel en weten wat ze doen Nhi Nails eerste Oosterparkstraat 158 Amsterdam